“Зажмури да би ме разумео“

13. октобра 2023. године у нашем граду организована је традиционална манифестација „Зажмури да би ме разумео“, којом се обележава Светски дан слепих.

Ученици првог и трећег разреда (I5, III4, III5) Медицинске школе, са професоркама Јеленом Петровић и Оливером Шопаловић, пружили су подршку нашим слабовидим суграђанима и учествовали у разговору и шетњи ужичком плажом.

Ученица Марија Ранковић је прочитала проглас који скреће пажњу на потребе слабовидих особа, као и на њихове многобројне квалитете, животну снагу и оптимизам.

Ученици Медицинске школе Ужице сваке године учествују у обележавању овог датума.

Спортско дружење са родитељима

У циљу боље сарадње са родитељима наших ученика и њиховим већим укључивањем у живот школе, 29.11.2023. организовали смо спортско дружење родитеља, наставника и ученика. Играо

Read More »

Лепа сарадња са ОШ “Душан Јерковић“

28.11.2023. године ученици Медицинске школе у Ужицу, смер Фармацеутски техничар, одељења III6 и IV6 заједно са професорком Јеленом Васиљевић одржали су у Основној школи „Душан

Read More »

82. годишњица битке на Кадињачи

Поводом обележавања 82. годишњице битке на Кадињачи, државној манифестацији у Меморијалном комплексу Кадињача присуствовали су и ученици Медицинске школе са професорком географије Весном Грујовић. 29.

Read More »