Посетили смо фармацеутску компанију Abela Pharm

 

Ученици одељења IV6 образовног профила Фармацеутски техничар су у оквиру блок наставе из предмета Фармацеутске технологије у пратњи предметних наставника посетили производни погон фармацеутске компаније Abela Pharm у Старим Бановцима код Београда. 

Имали су прилику да виде начин производње, паковања и провере квалитета капсула, таблета и прашкова. Овакве посете су битан део у процесу образовања будућих фармацеута. Медицинска школа Ужице дуги низ година негује успешну сарадњу са привредним субјектима из области здравства, фармације и социјалне заштите у циљу побољшања квалитета наставе.

Спортско дружење са родитељима

У циљу боље сарадње са родитељима наших ученика и њиховим већим укључивањем у живот школе, 29.11.2023. организовали смо спортско дружење родитеља, наставника и ученика. Играо

Read More »

Лепа сарадња са ОШ “Душан Јерковић“

28.11.2023. године ученици Медицинске школе у Ужицу, смер Фармацеутски техничар, одељења III6 и IV6 заједно са професорком Јеленом Васиљевић одржали су у Основној школи „Душан

Read More »

82. годишњица битке на Кадињачи

Поводом обележавања 82. годишњице битке на Кадињачи, државној манифестацији у Меморијалном комплексу Кадињача присуствовали су и ученици Медицинске школе са професорком географије Весном Грујовић. 29.

Read More »