Отварање Летње учионице

Наша Летња учионица свечано је отворена 02.11.2023. Отварању су присуствовали градски званичници, представници Школске управе, директори ужичких средњих школа, некадашњи и садашњи чланови нашег колектива, ученици и многобројни пријатељи наше школе.
Радове је финансирао Град Ужице и фирме ,,Јединство металоградња“, ,,Путеви Ужице“, Irkom, Enteco, чланови Клуба пријатеља школе, као и родитељи наших ученика, на чему смо им свима веома захвални.
У радовима су учествовали и наши ученици.


Програм прославе припремила је професорка Оливера Шопаловић, а чланови Камерног оркестра Музичке школе својим концертом су допринели лепој атмосфери.
Учионицу ће користити школа, али и становници МЗ Царина, а омогућиће креативнији и садржајнији рад у настави, али и организацију културних манифестација и концерата.

Спортско дружење са родитељима

У циљу боље сарадње са родитељима наших ученика и њиховим већим укључивањем у живот школе, 29.11.2023. организовали смо спортско дружење родитеља, наставника и ученика. Играо

Read More »

Лепа сарадња са ОШ “Душан Јерковић“

28.11.2023. године ученици Медицинске школе у Ужицу, смер Фармацеутски техничар, одељења III6 и IV6 заједно са професорком Јеленом Васиљевић одржали су у Основној школи „Душан

Read More »

82. годишњица битке на Кадињачи

Поводом обележавања 82. годишњице битке на Кадињачи, државној манифестацији у Меморијалном комплексу Кадињача присуствовали су и ученици Медицинске школе са професорком географије Весном Грујовић. 29.

Read More »