Наградни излет у Петницу за најбоље ученике

Ученици другог, трећег и четвртог разреда који су претходну школску годину завршили са просеком 5,00, ученици без иједног изостанка са наставе и учесници републичких такмичења су у оквиру наградног излета посетили Истраживачку станицу “Петница“ и град Ваљево, у пратњи наставника Биљане Николић, Живане Видаковић и Симониде Зарић.
Упознали су се са лабораторијама, активностима и програмима Истраживачке станице “Петница“ и добили упутства за пријаву на конкурс. Након посете Петници, обишли су град Ваљево и његове знаменитости.
Овај наградни излет школа организује сваке године за своје најбоље ученике.

Спортско дружење са родитељима

У циљу боље сарадње са родитељима наших ученика и њиховим већим укључивањем у живот школе, 29.11.2023. организовали смо спортско дружење родитеља, наставника и ученика. Играо

Read More »

Лепа сарадња са ОШ “Душан Јерковић“

28.11.2023. године ученици Медицинске школе у Ужицу, смер Фармацеутски техничар, одељења III6 и IV6 заједно са професорком Јеленом Васиљевић одржали су у Основној школи „Душан

Read More »

82. годишњица битке на Кадињачи

Поводом обележавања 82. годишњице битке на Кадињачи, државној манифестацији у Меморијалном комплексу Кадињача присуствовали су и ученици Медицинске школе са професорком географије Весном Грујовић. 29.

Read More »