Будући фармацеути – сада едукатори

Ученици који су чланови секције „Фармацеут“, као и ученици који похађају часове додатне наставе из предмета Фармацеутска хемија су са наставницама Иваном Јокић и Невеном Цветковић у петак 13.10.2023. за децу вртића „Ђурђевак“ одржали часове на теме „Мој фармацеут и ја“ и „Како да порастемо здрави и снажни“.

Часови су одржани у оквиру пројекта Фармацеутске коморе Србије и представљају угледну активност Стручног већа наставника предмета из области фармације.

Спортско дружење са родитељима

У циљу боље сарадње са родитељима наших ученика и њиховим већим укључивањем у живот школе, 29.11.2023. организовали смо спортско дружење родитеља, наставника и ученика. Играо

Read More »

Лепа сарадња са ОШ “Душан Јерковић“

28.11.2023. године ученици Медицинске школе у Ужицу, смер Фармацеутски техничар, одељења III6 и IV6 заједно са професорком Јеленом Васиљевић одржали су у Основној школи „Душан

Read More »

82. годишњица битке на Кадињачи

Поводом обележавања 82. годишњице битке на Кадињачи, државној манифестацији у Меморијалном комплексу Кадињача присуствовали су и ученици Медицинске школе са професорком географије Весном Грујовић. 29.

Read More »