3 награде на манифестацији “Кикини дани“

Традиционална манифестација „Кикини дани“, коју организује Удружење дистрофичара Златиборског округа, уприличена је 18. марта 2024.године у Градском културном центру.
Све три награде на литерарном конкурсу на тему „Бити исти, бити посебан, бити слободан, бити само свој“ освојиле су ученице наше школе. Добитница 1. награде је Тијана Карадаревић II5, 2. награде Виолета Радовановић III4, а 3. награде Емилија Гордић III6.

Свечаности је присуствовала градоначелница Ужица, представник ресорног министарства, чланови градске управе и бројних удружења и медијских кућа.
У богатим музичко-сценском програму учествовали су многобројни извођачи из предшколских установа, основних школа, музичке школе „Ars Nova“ и удружења особа са инвалидитетом.
Удружење дистрофичара Златиборског округа је са пријатељима приредило још једно лепо уметничко вече и показало да је много талената и креативности свуда око нас.

Екскурзија ученика 2. разреда

Ученици 2. разреда су од петка, 12.04.2024. на екскурзији у Републици Српској. После обиласка Вишеграда запутили су се у Требиње, где су и смештени. Екскурзија

Read More »