17. новембар – Светски дан превремено рођених беба

Пре неколико година у нашој школи се родила идеја о обележавању Светског дана превремено рођених беба тако што ће наши ученици припремити поклоне за Одељење неонатологије ужичке болнице.
Идеја је потекла од сада већ наших матуранткиња Јоване Јоксимовић и Маше Деспотовић и њиховог одељења, сада IV2. Ученици наше школе су са радошћу подржали ову идеју и помогли у њеној реализацији.


Одељењу неонатологије поклоне су лично уручиле ученице од којих је ова идеја и потекла а њима су се придружили уценици I, II, III и IVразреда са професоркама Биљаном Костић и Биљаном Стефановић.

 

Спортско дружење са родитељима

У циљу боље сарадње са родитељима наших ученика и њиховим већим укључивањем у живот школе, 29.11.2023. организовали смо спортско дружење родитеља, наставника и ученика. Играо

Read More »

Лепа сарадња са ОШ “Душан Јерковић“

28.11.2023. године ученици Медицинске школе у Ужицу, смер Фармацеутски техничар, одељења III6 и IV6 заједно са професорком Јеленом Васиљевић одржали су у Основној школи „Душан

Read More »

82. годишњица битке на Кадињачи

Поводом обележавања 82. годишњице битке на Кадињачи, државној манифестацији у Меморијалном комплексу Кадињача присуствовали су и ученици Медицинске школе са професорком географије Весном Грујовић. 29.

Read More »